Markkinoiden kattavin järjestelmä kylkiluun murtuman hoitoon

27.06.2023

Acumed toi markkinoille ensimmäiset kylkiluiden murtumiin suunnitellut levyt vuonna 2006. Järjestelmä sai jatkoa vuonna 2014 kun lanseerattiin uusi Acumed RibLoc U Plus Chest Wall Plating System. Se on patentoitu järjestelmä, johon kuuluu useita eri levyvaihtoehtoja, mikä tekee siitä markkinoiden kattavimman järjestelmän kylkiluun murtuman hoitoon.

Haluatko lisätietoja?

Tutustu tuoteominaisuuksiin ja leikkaustekniikkaan.

Ainutlaatuinen levymuotoilu

Järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen levymuotoilun, johon kuuluvat ainoat markkinoilla olevat U-muotoiset levyt. Biomekaanisissa cadavertesteissä RibLoc U Plus on dokumentoitu huomattavasti stabiilimmaksi fiksaatioksi anterioriseen levytykseen verrattuna. Järjestelmässä on myös suora levy sternum-murtumiin.

Anteriorinen ja posteriorinen lukitus

Levyn molemmissa päissä olevat U-pidikkeet jakavat kylkiluuhun kohdistuvaa painetta suuremmalle alueelle. Kun ruuvit on kiinnitetty paikoilleen luun korteksiin, ruuvit lukkiutuvat anteriorisesti ja posteriorisesti levyyn antaen lisästabiliteettia murtumalle. Lyhyimmässä levyssä voi käyttää vain neljää ruuvia kuuden sijasta.  

Levyn asemointi kylkiluuhun

U-levyteknologian ansiosta levy asettuu keskelle kylkiluun paksuimpaan kohtaan. Levyn sijainti kylkiluun keskilinjassa estää levyn virheellisen asennon ja ehkäisee neurovaskulaarisia komplikaatioita.

Primääriohjain apuna

Primääriohjain avustaa tarkassa levyn ja ruuvien asemoinnissa. Ohjaimen kautta porataan ruuvin reikä turvallisesti ja kiinnitetään ruuvit paikalleen. Poraus tapahtuu ohjaimen kautta ja pora kertoo ruuvin pituuden värikoodien avulla. Ohjain estää, että porausta ei voi suorittaa liian pitkälle. Ruuvit asennetaan myös primääriohjaimen kautta.

Monikäyttöinen RibLoc U Plus 90 instrumentaatio ja Amadeo-ohjausyksikkö

RibLoc U Plus 90 instrumentit mahdollistavat U-pidikkeiden puristamisen, porauksen ja ruuvien asentamisen ahtaassa tilassa. Vastakulmamuotoillut käsikappaleet mahdollistavat hyvän ulottuvuuden rintakehän seinämää koskettamatta. Lisäksi matalaprofiiliset U-pidikkeet kiinnittävät implantin paikalleen ja pitävät murtuman korjatussa asennossa poraamisen sekä ruuvien asentamisen ajan. U-pidikkeet kertovat myös oikean ruuvikoon.

Tutustu instrumentaation muihin ominaisuuksiin

Toimitusjohtaja Timo Tolsa

Kysymyksiä tuotteistamme?

Toimitusjohtaja Timo Tolsa on vastuussa yhtiömme toiminnasta ja hän vastaa mielellään kysymyksiisi.

Timo Tolsa

Toimitusjohtaja

0405067006

timo.tolsa@summed.fi