Jalkaterä ja nilkka

Ankle Plating System 3

Acumedin nilkkamurtumajärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan kattava valikoima fiksaatiovaihtoehtoja distaalisen tibian ja fibulan murtumien hoitoon. Valikoimassa on seitsemän eri levykategoriaa muun muassa indikaatio-spesifit levyt mediaalisen, lateraalisen ja posteriorisen malleolin murtumiin.

Calcaneal Plating System

Acumedin kantaluulevyjärjestelmä pitää sisällään 20 levyä. Levyt ovat erittäin matalaprofiilisia (1.25mm) joten niissä on minimaalinen pehmytkudosärsytys.

Acumed Fibula Nail 2 fibulan murtuman hoitoon.

Fibula Nail 2 System

Acumed Fibula Nail 2 on toisen sukupolven järjestelmä, joka tarjoaa vaihtoehtoisen lähestymisen traditionaaliseen fibulan levytykseen. Naulan muotoilua on kehitetty aiemmasta versiosta ja implanttivalikoimaan on tullut lisää naulan paksuuksia ja pituuksia

Acumed Fibula Rod System fibula-murtuma levytykseen. Nilkkamurtuma, proksimaalinen fibulan murtuma, nilkkaleikkaus ja hoito.

Fibula Rod System

cumed Fibula Rod järjestelmä tarjoaa vaihtoehtoisen lähestymisen traditionaaliseen fibulan levytykseen. Järjestelmän avulla leikkaus voidaan suorittaa mini-invasiivisesti ja intramedullaarinen titaaninen implantti tukee hyvin murtuma-aluetta ja on biomekaanisesti levyä tukevampi ratkaisu.

Small Joint Reamer

Acumedin Small Joint Reamer järjestelmää voidaan käyttää ylä- ja alaraajassa. Reamerit on suunniteltu luomaan yhtenevät sekä vakaat luunpinnat MTP, MCP, IP ja DIP nivelissä ennen fuusion tekemistä levyllä, ruuvilla tai muilla menetelmillä.

Lisää alaraajan tuotteita