Käsi ja ranne

Distaalinen radiusmurtuma ja sen hoito Aculoc järjestelmän avulla. Acu-Loc 2 on markkinoiden suosituin ja kattavin rannemurtumien hoitoon suunniteltu levytysjärjestelmä.

Acu-Loc 2 Wrist Plating System

Acumedin Acu-Loc® 2 Wrist Plating System on markkinoiden suosituin ja kattavin rannemurtumien hoitoon suunniteltu levytysjärjestelmä. Järjestelmästä löytyvät distaalisesti asemoitavat radiuslevyt, proksimaalisemmin asemoitavat radiuslevyt jatkovarsineen sekä murtumaspesifiset levyt.

Acu-Loc Wrist Plating System

Acu-Loc rannelevyjärjestelmää voidaan käyttää murtumiin, osteotomioihin ja fuusioiden tekoon. Anatomisesti muotoillut levyt ja tarkoin valittu ruuvien asemointi auttavat murtuman anatomian palauttamisessa.

Anatomic Midshaft Forearm Plate System

Acumedin kyynärvarren levyjärjestelmään kuuluu yhteensä 18 anatomista levyä. Niillä voidaan hoitaa yksinkertaisia murtumia, hankalia monen kappaleen murtumia ja osteotomioita. Esimuotoiltuja levyjä on mahdollista käyttää mallina kyynärvarren kaarevuuden ja geometrian palauttamisessa.

ARC Wrist Tower

Acumedin rannevetoteline on suunniteltu tarjoamaan vakaa pito kyynärvarresta ja kädestä. Vakaa pito mahdollistaa rajattoman pääsyyn ranteeseen tähystyksen aikana tai murtumaa korjatessa.

Hand Fracture System 

Acumedin sormilevyjärjestelmä sisältää laajan levy- ja ruuvivalikoiman erityyppisten metakarpaali- ja sormimurtumien, fuusioiden ja osteotomioiden hoitoon. Levyt ovat muokattavissa katkaisijan avulla haluttuun pituuteen, joka mahdollistaa juuri oikeanmittaisen levyn valitsemisen kullekin potilaalle.

Osteotomy System

Acumedin osteomiajärjestelmä sisältää matalaprofiilisen ulnan lyhenyslevyn, jossa on referenssi linjat ja mahdollisuus osteotomiaohjaimen käyttöön. Järjestelmän avulla on mahdollista tehdä hallittu lyhennys yhdestä millistä lähtien haluttuun lyhennysmäärään asti.

Small Joint Reamer

Acumedin Small Joint Reamer järjestelmää voidaan käyttää ylä- ja alaraajassa. Reamerit on suunniteltu luomaan yhtenevät sekä vakaat luunpinnat MTP, MCP, IP ja DIP nivelissä ennen fuusion tekemistä levyllä, ruuvilla tai muilla menetelmillä.

Total Wrist Fusion Plating System

Acumedin rannedeesijärjestelmä sisältää viisi anatomista, dorsaalisesti asemoitavaa levyä. Levyjen korkealuokkainen anodisointi ja kiillotettu pinta minimoivat pehmytkudosärsytystä.

Acu-Loc 2 järjestelmän Wrist spanning plate

Wrist Spanning Plate

Acumedin matalaprofiilinen rannenivelen ylittävä siltalevy on kehitetty pirstaleisten värttinäluun murtumien hoitoon. Käyttöindikaatioita ovat murtumat, osteotomiat sekä luutumattomuustilat.