Ruuvit ja piikit

Acutrak 2 Headless Compression Screw System

Acumedin Acutrak 2 -ruuvit ovat kanyloituja kompressioruuveja. Uuden sukupolven ruuvit ovat itseporaavia, joten niiden käyttö on entistä helpompaa. Ruuvi on muotoilultaan ainutlaatuinen ja poikkeaa muista kompressioruuveista. Kartiomainen muotoilu, sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kova kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille.

Acutrak Headless Compression Screw System

Acumedin Acutrak -ruuvit ovat kanyloituja kompressioruuveja. Kompressio luukappaleiden välille kovenee jokaisella ruuvin kierroksella lisää. Tämä mahdollistaa hallitun kompression ja työskentelyalueen huolimatta siitä, missä kohtaa kappaleiden välinen liitos sijaitsee ruuviin nähden.

AcuTwist

Acutwist kompressioruuvi on suunniteltu luomaan kova kompressio murtumissa, fuusioissa ja osteotomioissa. Tuote on erityisen sopiva pienten luukappaleiden kiinnitykseen niin ylä- kuin alaraajassa.

ExtremiFix Cannulated Screw System

Acumed-OsteoMed Extremifix -ruuvit ovat kanyloituja, osakierteisiä kannallisia sekä kannattomia ruuveja. Ruuvit ovat itseporautuvia ja kierteistäviä. Ruuveissa on kolmiokanta ja ruuvimeisselin käsikahvassa on räikkätoiminto.

Tension Band Pin System

Acumedin Tension Band Pinnit on suunniteltu jännitesidoksen tekemiseen. Pinnien kärjet ovat muotoilultaan sileät ja ne voidaan upottaa jänteen alle täten minimoiden implanttien pehmytkudosärsytystä.

Lisää muut-kategorian tuotteita