Acu-Loc 2 Wrist Plating System

Distaalinen radiusmurtuma ja sen hoito Aculoc järjestelmän avulla. Acu-Loc 2 on markkinoiden suosituin ja kattavin rannemurtumien hoitoon suunniteltu levytysjärjestelmä.

Acu-Loc 2 Wrist Plating System on kattava ja markkinoiden suosituin levytysjärjestelmä rannemurtumien hoitoon. Tarjoamme laajan valikoiman levyjä, joiden innovatiivinen suunnittelu mahdollistaa tarkan ja monipuolisen leikkaushoidon ortopedille.

Käyttöaiheet

Acu-Loc 2 soveltuu laaja-alaisesti käytettäväksi erityyppisten operatiivisesti hoidettavien värttinä- ja kyynärluun distaaliosan murtumissa sekä osteotomioissa. Levyt on suunniteltu jäljittelemään tarkasti distaaliradiuksen anatomista muotoa ja auttaa palauttamaan sen alkuperäisen geometrian.

Toimitusjohtaja Timo Tolsa

Ota yhteyttä

Tulemme mielellämme kertomaan lisää ranteen alueen ratkaisuista. Toimitusjohtaja Timo Tolsa vastaa mielellään kysymyksiisi ja järjestää sairaaloissa tai etänä tapahtuvia koulutuksia tuotteiden käyttöön ja käsittelyyn liittyen.

Acu-Loc 2 Surgical Technique

01.11.2020

Acu-Loc 2 Wrist Plating System yleiskuvaus ja leikkaustekniikka
Avaa dokumentti

Acu-Loc 2 Standard Volar Distal Radius Plate (VDR) Surgical technique

Acu-Loc 2 Frag-Loc Compression Screw Surgical Technique

Lue artikkeli distaaliradiuksen haastavasta dorso-ulnaarisesta murtumasta

Järjestelmän ominaisuudet

  • Järjestelmä sisältää useita levyperheitä ja kokonaisvaltaisen 58 levyn portfolion, joka antaa kirurgille vapauden valita laaja-alaisesti distaalisesti- ja proksimaalisesti sijoitetuista levyistä tai fragmenttispesifisistä vaihtoehdoista.
  • Proksimaalisemmin asetettavia levyjä on mahdollista pidentää jatkolevyllä 176mm saakka.
  • Frag-Loc-kompressioruuvi on suunniteltu haastavien dorsaalisten fragmenttien hoitoon.
  • Proksimaalisiin ruuvireikiin kuuluvat ohuet 2.7mm ruuvit ja paksummat 3.5mm ruuvit. Kokovalikoima mahdollistaa sopivan ruuvin valitsemisen potilaskohtaisesti.
  • Järjestelmään kuuluvat myös instrumentit, jotka sujuvoittavat leikkausta ja auttavat levyn asemoinnissa.

Lue myös miksi Acu-Loc 2 on kattavin rannemurtuman hoitoon kehitetty järjestelmä


Acu-Loc 2 Standard Volar Distal Radius Plates

Acu-Loc 2 järjestelmä sisältää erittäin distaalisesti asemoitavat volaariset radiuslevyt, jotka on suunniteltu erityisesti intra-artikulaaristen murtumien hoitoon ja levy asettuu watershed line:n tasalle. Levyjä on kaikkiaan 10 kappaletta, kummankin puolen distaaliseen radiukseen kolme eri leveyttä sekä pituutta. Tämän ansioista järjestelmällä voidaan hoitaa distaalisen radiuksen levytettävissä olevat murtumat anatomisesta varianssista riippumatta. Levyissä on kaksi itsenäistä 53° ja 41° radiuksen styloidiin suuntaava ruuvia. Mikäli tarvetta, on suunnattavissa lukkoruuveissa lisäksi 15 asteen suuntaus takaamaan mahdollisimman pitkän ruuvin saatavuus radiuksen styloidiin.

Acu-Loc 2 Proximal Volar Distal Radius Plates (VDR)

Acu-Loc 2 järjestelmään kuuluu distaalisten murtumalevyjen lisäksi proksimaalisemmin asemoitavat levyt. Levyt ovat suunniteltu ekstra-artikulaaristen radiusmurtumien hoitoon ja levy asemoituu Pronator Quadratus fossan pohjaan. Levyjä on kaikkiaan 10 kappaletta, kummankin puolen distaaliseen radiukseen kolme eri leveyttä sekä pituutta. Useamman kappaleen ekstra-artikulaariset murtumat tai pidemmälle kyynärvarren alueelle ulottuvat murtumat on mahdollista hoitaa proksimaalisia levyjä käyttäen. Levyjen pituutta on mahdollista jatkaa jatkovarrella aina 176 mm pituuteen asti. Yhteensä pitkiä levyvaihtoehtoja on 12 kappaletta eri kombinaatioilla.

Distaaliradiuksen fragmenttispesifit levyt

Acu-Loc 2 järjestelmään sisältyy 6 kappaletta murtumaspesifisiä levyjä: dorsaalinen lunate plate (vasen ja oikea), volaarinen lunate suture plate, radiaalinen styloid plate sekä dorsaalinen rim buttress plate (vasen ja oikea). Levyjen avulla voidaan hallita sekä hoitaa myös erikoisimpia ja harvinaisemmin esiintyviä distaaliradiuksen murtumia.

Jatkolevyt

Acu-Loc 2 Proximal Volar Distal Radius levyjä on mahdollista pidentää jatkopalalla. Neutraali 43mm jatkopala sopii käytettäväksi sekä oikean, että vasemman käden levyjen kanssa. Pitkät 110mm jatkopalat ovat anatomisesti kaarevat ja puolispesifit. Jatkolevyjä voi käyttää pidentämään Narrow, Standard sekä Wide leveys vaihtoehtoja. Lue lisää modulaarisista jatkopaloista

Ulnan levyt

Acu-Loc 2 järjestelmä sisältää ulnan distaalisten murtumien hoitoon tarkoitettuja levyjä. Levyt ovat anatomisesti muotoiltuja matalaprofiilisia ja niitä löytyy kahta eri pituutta kummallekin kädelle. Levyt voidaan asemoida joko volaarisesti tai mediaalisesti.

Frag-Loc kompressioruuvit

Innovatiivinen Frag-Loc -kompressioruuvi mahdollistaa mini-invasiivisen fiksaation dorsaalisesti sijaitseville murtumakappaleille. Ruuvi koostuu kahdesta komponentista. Hylsyruuvi lukkiutuu levyyn ja sen sisällä on vastapäivään menevä kierre joka vastaa dorsaalipuolelta laittettavan, kannallisen kanyloidun kompressioruuvin kierrettä. Lue lisää Frag-Loc ruuvista


Distaalinen ruuvivalikoima

1

Distaaliset ruuvitPituudetPoranteräKanta (kuusiokolo)
2.3 mm lukkoruuvi8 mm – 46 mm2.0 mm1.5 mm
2.3 mm lukkonasta8 mm – 28 mm2.0 mm1.5 mm
2.3 mm kortikaaliruuvit8 mm – 46 mm2.0 mm1.5 mm
2.3 mm VA ruuvit14 mm – 28 mm1.7 mm1.5 mm

Proksimaalinen ruuvivalikoima

1

Proksimaaliset ruuvitPituudetPoranteräKanta (torx)
2.7 mm lukkoruuvi8 mm – 19 mm2.0 mmT8
2.7 mm kortikaaliruuvi9 mm – 19 mm2.0 mmT8
3.5 mm kortikaaliruuvi8 mm – 18 mm2.8 mmT15
3.5 mm lukkoruuvi10 mm – 18 mm2.8 mmT15

Lue artikkeli värttinäluun murtuman luokittelusta ja hoidosta

Muut instrumentit

1


Yhteensopivia tuotteita

Wrist Spanning Plate

Acumedin matalaprofiilinen rannenivelen ylittävä siltalevy on kehitetty pirstaleisten värttinäluun murtumien hoitoon. Käyttöindikaatioita ovat murtumat, osteotomiat sekä luutumattomuustilat.

Acu-Loc Wrist Plating System

Acu-Loc rannelevyjärjestelmää voidaan käyttää murtumiin, osteotomioihin ja fuusioiden tekoon. Anatomisesti muotoillut levyt ja tarkoin valittu ruuvien asemointi auttavat murtuman anatomian palauttamisessa.