Acu-Loc 2 Wrist Plating System

Rannemurtuman käypä hoito - Acu-Loc 2 on markkinoiden suosituin ja kattavin rannemurtumien hoitoon suunniteltu levytysjärjestelmä.

Acumedin Acu-Loc 2 Wrist Plating System on markkinoiden suosituin ja kattavin rannemurtumien hoitoon suunniteltu levytysjärjestelmä. Tämä innovatiivinen järjestelmä tarjoaa kokonaisvaltaisen 58 levyn tuoteportfolion, jonka avulla voidaan hoitaa laaja-alaisesti erityyppiset operatiivisesti hoidettavat distaalisen radiuksen sekä ulnan murtumat. Acu-Loc 2 järjestelmästä löytyvät erittäin distaalisesti asemoitavat radiuslevyt, proksimaalisemmin asemoitavat radiuslevyt jatkovarsineen sekä murtumaspesifiset levyt. Volaarisia distaliradiuksen levyjä löytyy järjestelmästä 32 eri leveys- ja pituus yhdistelmää.

Tutustu asiantuntija-artikkeleihimme haastavista dorso-ulnaarisista radiusmurtumista ja värttinäluun murtuman luokittelusta

Kysymyksiä tuotteistamme?

Toimitusjohtaja Timo Tolsa on vastuussa yhtiömme toiminnasta ja hän vastaa mielellään kysymyksiisi.

Timo Tolsa

Toimitusjohtaja

0405067006

timo.tolsa@summed.fi

Standard Volar Distal Radius levyt

Acu-Loc 2 järjestelmä sisältää erittäin distaalisesti asemoitavat volaariset radiuslevyt, jotka on suunniteltu erityisesti intra-artikulaaristen murtumien hoitoon ja levy asettuu watershed line:n tasalle. Levyjä on kaikkiaan 10 kappaletta, kummankin puolen distaaliseen radiukseen kolme eri leveyttä sekä pituutta. Tämän ansioista järjestelmällä voidaan hoitaa distaalisen radiuksen levytettävissä olevat murtumat anatomisesta varianssista riippumatta. Levyissä on kaksi itsenäistä 53° ja 41° radiuksen styloidiin suuntaava ruuvia. Mikäli tarvetta, on suunnattavissa lukkoruuveissa lisäksi 15° suuntaus takaamaan mahdollisimman pitkän ruuvin saatavuus radiuksen styloidiin.

Proximal Volar Distal Radius (VDR) levyt

Acu-Loc 2-järjestelmään kuuluu distaalisten murtumalevyjen lisäksi proximaalisemmin asemoitavat levyt. Levyt ovat suunniteltu extra-articulaaristen radiusmurtumien hoitoon, ja levy asemoituu Pronator Quadratus fossan pohjaan. Levyjä on kaikkiaan 10 kappaletta, kummankin puolen distaaliseen radiukseen kolme eri leveyttä sekä pituutta. Useamman kappaleen extra-artikulaariset murtumat tai pidemmälle kyynärvarren alueelle ulottuvat murtumat ovat mahdollista hoitaa Acu-Loc 2 proksimaalisia levyjä käyttäen. Levyjen pituutta on mahdollista jatkaa jatkovarrella aina 176 mm pituuteen asti. Yhteensä pitkiä levyvaihtoehtoja on 12 kappaletta eri kombinaatioilla.

Distaaliradiuksen Fragmenttispesifit levyt

Acu-Loc 2 järjestelmään sisältyy 6 kappaletta murtumaspesifisiä levyjä: Dorsaalinen lunate-, volaarinen lunate suture -ja radiaalinen styloid levy sekä dorsaaliset rim buttress levyt. Levyjen avulla voidaan hallita sekä hoitaa myös erikoisimpia ja harvinaisemmin esiintyviä distaalisen radiuksen murtumia.

Jatkolevyt

Acu-Loc 2 proximal volar distal radius levyjä on mahdollista pidentää jatkopalalla. Neutraali 43mm jatkopala sopii käytettäväksi sekä oikean, että vasemman käden levyjen kanssa. Pitkät 110mm jatkopalat ovat anatomisesti kaarevat ja puolispesifit. Jatkolevyjä voi käyttää pidentämään Narrow, Standard sekä Wide leveys vaihtoehtoja.

Ulnan levy

Acu-Loc 2 järjestelmä sisältää ulnan distaalisten murtumien hoitoon tarkoitettuja levyjä. Levyt ovat anatomisesti muotoiltuja matalaprofiilisia ja niitä löytyy kahta eri pituutta kummallekin kädelle. Levyt voidaan asemoida joko volaarisesti tai mediaalisesti.

Wrist Spanning Plate

Wrist Spanning levyjä on 2 eri pituutta. Long version kokonaispituus 188 mm, Short version 171 mm. Molemmissa levyissä radius-osan pituus on 100 mm. Molemmissa levyissä on esimuotoiltuna 6° dorsaalinen taivutus. Levyt on suunniteltu asemoitavaksi toiseen tai kolmanteen metacarpaaliin.

Kickstand

Instrumentaatio pitää sisällään 5-30° Kick Stand -ruuvit, joiden avulla distaalisen radiuksen volaarista kallistumaa voidaan kontrolloidusti hallita radiuksen eri osteotomioissa.

Poraohjain röntgen positiivisilla merkeillä

Levyn porausohjaimien suuntamerkkejä apuna käyttäen levyn optimaalinen asemointi on entistä tarkempaa ja helpompaa.

Levyn asemointikahva

Levyn asemointikahva helpottaa levyn asemointia radiukseen.


Distaaliset ruuvitPituudetPoranteräKanta (kuusiokolo)
2.3 mm lukkoruuvi8 mm – 46 mm2.0 mm1.5 mm
2.3 mm lukkonasta8 mm – 28 mm2.0 mm1.5 mm
2.3 mm kortikaaliruuvit8 mm – 46 mm2.0 mm1.5 mm
2.3 mm VA ruuvit14 mm – 28 mm1.7 mm1.5 mm
Proksimaaliset ruuvitPituudetPoranteräKanta (torx)
2.7 mm lukkoruuvi8 mm – 19 mm2.0 mmT8
2.7 mm kortikaaliruuvi9 mm – 19 mm2.0 mmT8
3.5 mm kortikaaliruuvi8 mm – 18 mm2.8 mmT15
3.5 mm lukkoruuvi10 mm – 18 mm2.8 mmT15

Järjestelmään kuuluvat ruuvit ja nastat

1


Rannemurtuma ja leikkaustekniikka (Acu-Loc 2 Surgical Technique)

01.11.2020

Acu-Loc 2 Wrist Plating System
Avaa dokumentti

Leikkausvideot: rannemurtuma

1


Yhteensopivia tuotteita

Wrist Spanning Plate

Acumedin matalaprofiilinen rannenivelen ylittävä siltalevy on kehitetty pirstaleisten värttinäluun murtumien hoitoon. Käyttöindikaatioita ovat murtumat, osteotomiat sekä luutumattomuustilat.

Acu-Loc Wrist Plating System

Acu-Loc rannelevyjärjestelmää voidaan käyttää murtumiin, osteotomioihin ja fuusioiden tekoon. Anatomisesti muotoillut levyt ja tarkoin valittu ruuvien asemointi auttavat murtuman anatomian palauttamisessa.