AcuTwist

Acutwist kompressioruuvi on suunniteltu luomaan kova kompressio murtumissa, fuusioissa ja osteotomioissa. Tuote on erityisen sopiva pienten luukappaleiden kiinnitykseen niin ylä- kuin alaraajassa. Ruuvin kannan paksuus on 2mm ja kärjen paksuus on 1.5mm, pituuksia on saatavilla 10mm-30mm 2mm välein.

Ruuvissa on muuttuva kierre ja kartiomainen profiili, joka takaa kovan kompression. Kierteet sijaitsevat koko ruuvin pituudella. Ruuvi on kiinni k-piikissä, jossa on ura katkaisua varten. Ruuvi ajetaan k-piikin tavoin luuhun viimeistä kierrettä myöten, jonka jälkeen se ”twistataan” katki.

PituudetKärkiKantaK-piikki
Acutwist10.0 mm- 30.0 mm (2.0 mm välein)1.5 mm2.0 mm1.1 mm

Leikkaustekniikka

01.12.2014

AcuTwist® Acutrak® Compression Screw System
Avaa dokumentti

Yhteensopivia tuotteita

Acutrak

Acumedin Acutrak -kompressioruuvien muotoilu sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille ja kovenee jokaisella ruuvin kierroksella lisää. Kompressio on hallittu huolimatta siitä, missä kohtaa kappaleiden välinen liitos sijaitsee ruuviin nähden.

Acutrak 2

Acumedin Acutrak® 2 -ruuvit ovat kanyloituja, kannattomia kokokierteisiä kompressioruuveja. Uuden sukupolven Acutrak 2 ruuvit ovat itseporaavia, joten niiden käyttö on entistä helpompaa. Kartiomainen muotoilu, sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kova kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille.