ARC Wrist Tower

Acumedin ARC Wrist Tower on suunniteltu tarjoamaan vakaa pito kyynärvarresta ja kädestä. Vakaa pito mahdollistaa rajattoman pääsyyn ranteeseen tähystyksen aikana tai murtumaa korjatessa. Rannevetotelineen varsi kääntyy 180 astetta potilaan kyynärpään ja kyynärvarren ympäri, jolloin se mahdollistaa näkyvyyden mistä tahansa kulmasta. ARC Wrist Tower on kokonaan steriili ja se kootaan leikkaustasolla, jonka johdosta sen käyttö on aseptisesti turvallista.

Wrist tower, medical device

Käyttöindikaatiot

  • Diagnosointi ranteen tähystyksessä
  • Tähystyksessä tehtävät toimenpiteet
  • Rannemurtumien leikkaukset (intra-articular)
  • Veneluun reduktio ja fiksaatio
  • Ulnan lyhennys


Leikkaustekniikka

01.11.2021

Arc Wrist Tower
Avaa dokumentti

Yhteensopivia tuotteita

acu loc 2

Acu-Loc 2 Wrist Plating System

Acumedin Acu-Loc 2 on markkinoiden suosituin ja kattavin rannemurtumien hoitoon suunniteltu levytysjärjestelmä. Järjestelmästä löytyvät distaalisesti asemoitavat radiuslevyt, proksimaalisemmin asemoitavat radiuslevyt jatkovarsineen sekä murtumaspesifiset levyt.

wrist spanning plate

Wrist Spanning Plate

Acumedin matalaprofiilinen rannenivelen ylittävä siltalevy on kehitetty pirstaleisten värttinäluun murtumien hoitoon. Käyttöindikaatioita ovat murtumat, osteotomiat sekä luutumattomuustilat.

ulna osteotomy system

Ulna Osteotomy System

Acumedin osteomiajärjestelmä sisältää matalaprofiilisen ulnan lyhenyslevyn, jossa on referenssilinjat ja mahdollisuus osteotomiaohjaimen käyttöön. Järjestelmän avulla on mahdollista tehdä hallittu lyhennys yhdestä millistä lähtien haluttuun lyhennysmäärään asti.