Calcaneal Plating System

Acumedin Calcaneal Plating System pitää sisällään 20 levyä, kymmenen kummallekin puolelle. Levyt on valmistettu korkealaatuisesta titaanista ja ne ovat anodisoitu suojaavalla pinnoitteella. Lisäksi levyt ovat erittäin matalaprofiilisia (1.25mm) joten niissä on minimaalinen pehmytkudosärsytys. Kantaluulevyjärjestelmän levyvalikoimassa on lateraalisten levyjen lisäksi mini-invasiiviset, sinus-tarsi avauksessa laitettavat levyt. Levyjen kanssa voidaan käyttää 3.5 mm lukko- ja kortikaaliruuveja. Järjestelmän ruuvit porataan samalla 2.8 mm poranterällä ja instrumentaatio on erittäin suoraviivainen ja helppo käyttää.

Erityisominaisuudet

1


Leikkaustekniikka

01.09.2021

Calcaneal Plating System
Avaa dokumentti

Leikkausvideo


Yhteensopivia tuotteita

Ankle Plating System 3 nilkan alueen murtumiin

Acumedin nilkkamurtumajärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan kattava valikoima fiksaatiovaihtoehtoja distaalisen tibian ja fibulan murtumien hoitoon. Valikoimassa on seitsemän eri levykategoriaa muun muassa indikaatio-spesifit levyt mediaalisen, lateraalisen ja posteriorisen malleolin murtumiin.

Kanyloidut Acutrak 2 ruuvit

Uuden sukupolven Acutrak 2 ruuvit ovat itseporaavia, joten niiden käyttö on entistä helpompaa. Ruuvi on muotoilultaan ainutlaatuinen ja poikkeaa muista kompressioruuveista. Kartiomainen muotoilu, sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kova kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille.

Kanyloidut Acutrak ruuvit

Acumedin Acutrak -ruuvien muotoilu sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille ja kovenee jokaisella ruuvin kierroksella lisää. Kompressio on hallittu huolimatta siitä, missä kohtaa kappaleiden välinen liitos sijaitsee ruuviin nähden.

Kanyloidut ExtremiFix ruuvit

Acumed-OsteoMed Extremifix -ruuvit ovat osakierteisiä kannallisia sekä kannattomia ruuveja. Ruuvit ovat itseporautuvia sekä kierteistäviä ja niissä on kolmiokanta ja ruuvimeisselin käsikahvassa on räikkätoiminto.