Elbow Plating System

Acumedin Elbow Plating System kyynärpääjärjestelmä on yhdessä MAYO klinikan kanssa kehitetty ja parallel plating tekniikka takaa biomekaanisesti parhaan kiinnityksen osteosynteesille kyynärpään distaaliosaan. Järjestelmässä on distaalihumerukseen kolmen eri anatomisen sijainnin levyjä tarjolla. Mediaaliset, lateraaliset sekä posterolateraaliset levyt varmistavat sen että erityyppisten murtumien hoitoon löytyy hyvä määrä fiksaatiovaihtoehtoja. Materiaaliltaan implantit ovat titaania. Titaani on materiaaliltaan terästä elastisempaa ja lähempänä luonnollisen luun ominaisuuksia. Proksimaalisen ulnaan Elbow Plating järjestelmässä on tarjolla sekä coronoid levyt, että olecranon levyt. Järjestelmän kanssa on käytettävissä tähtikantaiset 2.7, 3.0 sekä 3.5 mm lukko- ja kortikaaliruuvit.

Erityisominaisuudet

Acumedin distaalihumeruksen mediaalisen kolumnin levyt on suunniteltu anatomisesti istumaan sekä tarjoamaan fiksaatio ja kompressio, joka kestää siihen kohdistuvan rasituksen. Levyvalikoimassa on 6 erikokoista implanttia. Acumedin kyynärpääjärjestelmässä on myös ainoa mediaalinen levy, joka ulottuu trokleaan asti. Levyjen pituudet ovat 84 mm aina 175 mm asti kattamaan laajasti eri potilastarpeet. Levyn kanssa on mahdollista käyttää 3.0 ja 3.5 mm lukko sekä kortikaaliruuveja.
Acumedin distaalihumeruksen lateraalisen kolumnin levyt on suunniteltu anatomisesti istumaan sekä tarjoamaan fiksaatio ja kompressio, joka kestää siihen kohdistuvan rasituksen. Levyvalikoimassa on yhteensä 8 levyä. 4 kumpaankin käteen. Levyjen pituudet ovat 58 mm aina 206 mm asti kattamaan laajasti eri potilastarpeet. Levyn kanssa on mahdollista käyttää 3.0 ja 3.5 mm lukko sekä kortikaaliruuveja.
Acumedin posterolateraaliset levyt on suunniteltu paralel platingin sijaan 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Esimuotoillut levyt takaavat istuvuuden diafyysin-, että varren alueella. Levyjä on 8 kappaletta, neljä kummallekin kädelle. Levyä on mahdollista käyttää myös extra-articulaaristen murtumien hoitoon. Levyjen pituudet ovat 78 mm aina 203 mm asti kattamaan laajasti eri potilastarpeet. Levyn kanssa on mahdollista käyttää 2.7, 3.0 ja 3.5 mm lukko sekä kortikaaliruuveja.
Acumedin olecranon levyt on tarkoitettu sekä murtumien, että osteotomioiden korjaukseen kyynärluun yläosassa. Levyt ovat anatomisesti muotoiltuja ja valikoimassa on 16 levyä, 8 kumpaankin käteen. Levyt kaareutuvat luun anatomisen kaarevuuden mukaan. Valittavana on joko yhdellä tai kolmella proksimaalisella ruuvilla olevat levyt. Yläosasta alaviistoon tuleva ruuvi suunnattava siten, että se ei osu luun sisällä levyn muihin ruuveihin. Olecranon levyjen lisäksi järjestelmässä on olecranonin osteotomiasahaohjain. Levyjen pituudet ovat 65 mm aina 190 mm asti kattamaan laajasti eri potilastarpeet. Levyn kanssa on mahdollista käyttää 2.7, 3.0 ja 3.5 mm lukko- sekä kortikaaliruuveja.
Acumedin coronoid levyt on kehitelty coronoidin anteromediaalisen reunan buttres-levyksi. Levyt soveltuvat hyvin murtumien hoitoon ja tukemaan coronoideusta kyynärpään subluksaatiossa. Levyjä on kaikkiaan 4 eri kappaletta, kahta eri kokoa kummallekin kädelle. Levyn kanssa on mahdollista käyttää 2.7 mm lukko sekä kortikaaliruuveja.

Leikkaustekniikka

01.05.2023

Elbow Plating System
Avaa dokumentti

Yhteensopivia tuotteita

Anatomic Radial Head Solutions

Acumedin Anatomic Radial Head järjestelmä tarjoaa kattavan ratkaisun, joka sisältää ensimmäisen anatomisesti muotoillun radiuksen pään proteesin markkinoilla. Instrumentaatio kattaa välineet potilaan anatomian palauttamiseksi radiuksen pään resektio-arthroplastiassa.

Radial Head Plating System

Acumedin Locking Radial Head Plate-järjestelmä on proksimaallisen radiuksen levytyksiä varten. Järjestelmässä on levyjä kahta eri pituutta ja kahta eri kaarevuutta yhteensä neljä eri levyä.