Hand Fracture System 

Acumedin sormilevyjärjestelmä sisältää laajan levy- ja ruuvivalikoiman erityyppisten metakarpaali- ja sormimurtumien, fuusioiden ja osteotomioiden hoitoon. Levyjä järjestelmässä on 13 kappaletta. Levyt ovat muokattavissa katkaisijan avulla haluttuun pituuteen, joka mahdollistaa juuri oikeanmittaisen levyn valitsemisen kullekin potilaalle. Monipuoliset ruuvit, muokattavat levyt ja monipuolinen instrumentaatio tarjoavat kaiken kattavan järjestelmän kirurgiseen hoitoon. 

Erikoisominaisuudet

1

Instrumentit

1


Leikkaustekniikka

01.10.2018

Hand Fracture System
Avaa dokumentti

Leikkausvideo


Yhteensopivia tuotteita

Kanyloidut Acutrak ruuvit

Acumedin Acutrak -ruuvien muotoilu sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille ja kovenee jokaisella ruuvin kierroksella lisää. Kompressio on hallittu huolimatta siitä, missä kohtaa kappaleiden välinen liitos sijaitsee ruuviin nähden.

Kanyloidut Acutrak 2 ruuvit

Uuden sukupolven Acutrak 2 ruuvit ovat itseporaavia, joten niiden käyttö on entistä helpompaa. Ruuvi on muotoilultaan ainutlaatuinen ja poikkeaa muista kompressioruuveista. Kartiomainen muotoilu, sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kova kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille.