Osteotomy System

Acumedin osteomiajärjestelmä sisältää matalaprofiilisen ulnan lyhenyslevyn, jossa on referenssilinjat ja mahdollisuus osteotomiaohjaimen käyttöön. Järjestelmän avulla on mahdollista tehdä hallittu lyhennys yhdestä millistä lähtien haluttuun lyhennysmäärään asti. Levyjen ja ruuvien valmistusmateriaali on titaani. Levy ja ruuvit on suunniteltu siten, että ruuvin kannat ovat mahdollisimman matalaprofiiliset ja vähentävät pehmytkudosärsytystä. Levyn kanssa on mahdollista käyttää 3.5 mm lukko- ja kortikaaliruuveja. 7 Reikäinen levy sisältää yhden vetoruuvireiän, jonka avulla on mahdollista komprimoida osteotomiakohta kiinni vetoruuvia käyttäen.

Osteotomialevyn pohjan muotoilu noudattaa limited contact design periaatetta, ja täten mahdollistaa paremmin luun paranemisen osteotomian jälkeen sallimalla periosteumin verenkierron laajemmalla alueella. Levyn sivussa on sekä 40° kulmassa olevat sahausmerkit 2 mm välein, ja 2 mm välein olevat mittauslinjat lyhennysmäärän tarkistamiseksi.

Järjestelmän instrumentaatio sisältää lyhennystä helpottavia välineitä. Järjestelmässä on lukkoruuviohjaimet, joista on mahdollisuus ruuvin pituuden mittaukseen poranterästä porauksen yhteydessä. Kompressiopihti ja kompressionasta yhdessä mahdollistavat osteotomiakohdan hallitun komprimoinnin ja pihdin lukitusmekanismi vapauttaa kädet ruuvien kiinnitystä varten. Puolispesifit sahaohjaimet mitta-asteikolla mahdollistavat tarkan lyhennyksen sekä yhdensuuntaiset sahaukset osteotomiakohdan täyden kontaktin saamiseksi. Instrumentaation lukko- ja kortikaaliruuvit käyttävät samaa 2.8 mm poranterää sekä samaa ruuvimeisseliä joka nopeuttaa toimenpiteen suorittamista.

Erikoisominaisuudet

  • Järjestelmän avulla on mahdollista tehdä hallittu lyhennys yhdestä millistä lähtien haluttuun lyhennysmäärään asti
  • Kompressiopihti ja kompressionasta yhdessä mahdollistavat osteotomiakohdan hallitun komprimoinnin ja pihdin lukitusmekanismi vapauttaa kädet ruuvien kiinnitystä varten

Leikkaustekniikka

01.02.2016

Osteotomy System
Avaa dokumentti

Leikkausvideo


Yhteensopivia tuotteita

Total Wrist Fusion Plating System

Acumedin rannedeesijärjestelmä sisältää viisi anatomista, dorsaalisesti asemoitavaa levyä. Levyjen korkealuokkainen anodisointi ja kiillotettu pinta minimoivat pehmytkudosärsytystä.