Pelvic Plating System

Acumedin Pelvic Plating System on kattava kokoonpano levyjä, ruuveja ja instrumenttejä, jotka on suunniteltu lonkkamaljan, ristiluun, suoliluu ja lantionrenkaan murtumiin, fuusioihin ja osteotomioihin.

Lantion levyjärjestelmää voidaan käyttää myös ristiluun nivelten dislokaatioihin. Levyt on suunniteltu helpottamaan kirurgin työskentelyä anatomisen muotoilun johdosta. Mikäli potilaan anatomia vaatii, levyjä on myös mahdollista muotoilla.


Leikkaustekniikka

01.07.2023

Pelvic Plating System
Avaa dokumentti

Yhteensopivia tuotteita

Acutrak 2

Uuden sukupolven Acutrak 2 ruuvit ovat itseporaavia, joten niiden käyttö on entistä helpompaa. Ruuvi on muotoilultaan ainutlaatuinen ja poikkeaa muista kompressioruuveista. Kartiomainen muotoilu, sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kova kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille.

Acutrak

Acumedin Acutrak -ruuvien muotoilu sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille ja kovenee jokaisella ruuvin kierroksella lisää. Kompressio on hallittu huolimatta siitä, missä kohtaa kappaleiden välinen liitos sijaitsee ruuviin nähden.