Radial Head Plating System

Acumedin Radial Head Plating System on proksimaalisen radiuksen levytyksiä varten. Järjestelmässä on levyjä kahta eri pituutta ja kahta eri kaarevuutta yhteensä neljä eri levyä. Järjestelmästä löytyvät 2,3 mm lukko-ja kortikaaliruuvit. Levyjen pituudet ovat 31 mm ja 46 mm.

Tutustu myös artikkeliin Caput radii murtuma: Konservatiivinen vai operatiivinen hoito?

Leikkaustekniikka

01.04.2017

Radial Head Plating System
Avaa dokumentti

Yhteensopivia tuotteita

Anatomic Radial Head Solutions pirstaleisiin murtumiin

Acumedin Anatomic Radial Head järjestelmä tarjoaa kattavan ratkaisun, joka sisältää ensimmäisen anatomisesti muotoillun radiuksen pään proteesin markkinoilla. Instrumentaatio kattaa välineet potilaan anatomian palauttamiseksi radiuksen pään resektio-arthroplastiassa.

Acutrak 2 kahden kappaleen murtumiin

Uuden sukupolven Acutrak 2 ruuvit ovat itseporaavia, joten niiden käyttö on entistä helpompaa. Ruuvi on muotoilultaan ainutlaatuinen ja poikkeaa muista kompressioruuveista. Kartiomainen muotoilu, sekä jatkuvasti muuttuva kierre takaavat, että kova kompressio muodostuu kontrolloidusti luukappaleiden välille.

ExtremiFix kahden kappaleen murtumiin

Uuden sukupolven Acutrak 2 ruuvit ovat itseporaavia, joten niiden käyttö on Acumed-OsteoMed Extremifix -ruuvit ovat osakierteisiä kannallisia sekä kannattomia ruuveja. Ruuvit ovat itseporautuvia sekä kierteistäviä ja niissä on kolmiokanta ja ruuvimeisselin käsikahvassa on räikkätoiminto.