Total Wrist Fusion Plating System

Acumedin rannedeesijärjestelmä sisältää viisi anatomista, dorsaalisesti asemoitavaa levyä. Levyt on valmistettu titaanista (Ti-6Al-4V) ja ne ovat erittäin matalaprofiilisia ja kestäviä. Lisäksi levyjen korkealuokkainen anodisointi ja kiillotettu pinta minimoivat pehmytkudosärsytystä. Total Wrist Fusion Plating järjestelmässä levyjä on kaksi oikean (vihreä) ja kaksi vasemman (sininen) käden II metakarpaaliin, sekä yksi neutraali (kultainen) levy kumpaankin käteen III metakarpaaliin. Kaikissa levyissä on 15 asteen dorsifleksio sekä 0-10 asteen ulnaarista deviaatiota.

Erikoisominaisuudet

1


Leikkaustekniikka

01.05.2023

Total Wrist Fusion Plating System
Avaa dokumentti

Yhteensopivia tuotteita

Wrist Spanning Plate siltalevytyksiin

Acumedin matalaprofiilinen rannenivelen ylittävä siltalevy on kehitetty pirstaleisten värttinäluun murtumien hoitoon. Käyttöindikaatioita ovat murtumat, osteotomiat sekä luutumattomuustilat.

Ulna Osteotomy System

Acumedin osteomiajärjestelmä sisältää matalaprofiilisen ulnan lyhenyslevyn, jossa on referenssilinjat ja mahdollisuus osteotomiaohjaimen käyttöön. Järjestelmän avulla on mahdollista tehdä hallittu lyhennys yhdestä millistä lähtien haluttuun lyhennysmäärään asti.