Wrist Spanning Plate

Acu-Loc 2 järjestelmän Wrist spanning plate

Acumedin matalaprofiilinen Wrist Spanning Plate eli rannenivelen ylittävä siltalevy on kehitetty pirstaleisten värttinäluun murtumien hoitoon. Levyn kanssa on mahdollista pitää vetoa ja sallia luun paraneminen. Levyn käyttöindikaatioina ovat murtumat, osteotomiat sekä luutumattomuustilat.

Wrist Spanning levyjä on 2 eri pituutta: long version kokonaispituus on 188 mm, short version 171 mm. Molemmissa levyissä radius-osan pituus on 100 mm, metacarpaaliin kiinnittyvän osa pituus pitkässä levyssä on 88 mm ja lyhyessä 71 mm. Molemmissa levyissä on esimuotoiltuna 6° dorsaalinen taivutus. Levyt on suunniteltu asemoitavaksi toiseen tai kolmanteen metacarpaaliin.

Spanning platessa on käytössä 2.7 mm sekä 3.5 mm lukko ja kortikaaliruuvit. 3.5 mm ruuvireikiä levyssä on 4 kappaletta ja levyn proksimaalipäässä radiuksen diafyysialueen kiinnitystä varten. Levyn keskiosassa, rannenivelen alueella on 5 kappaletta 2.7 mm ruuvireikiä mahdollisen ruuvituen lisäämiseksi nivelen lähettyville. Levyn distaaliosassa on 4 kappaletta 2.7 mm ruuvireikiä lukko- ja kortikaaliruuvien kiinnitystä varten.


Leikkaustekniikka

01.05.2023

Wrist Spanning Plate System
Avaa dokumentti

Yhteensopivat tuotteet

Acu-Loc 2 Wrist Plating System

Acumedin Acu-Loc 2 on markkinoiden suosituin ja kattavin rannemurtumien hoitoon suunniteltu levytysjärjestelmä. Järjestelmästä löytyvät distaalisesti asemoitavat radiuslevyt, proksimaalisemmin asemoitavat radiuslevyt jatkovarsineen sekä murtumaspesifiset levyt.