Tuotteet

xray wrist

Yläraajat

Acumed tarjoaa innovatiivisiä tuotteita kaikille yläraajan alueille. Saatavilla on tuotteita niin yleisimpiin murtumiin, kuten rannemurtumiin kuin myös harvinaisempiin lapaluun murtumiin. Acumed on tuonut markkinoille ensimmäisenä monia anatomisia levyjä ja toiminut pioneerinä yläraajan ratkaisujen parissa jo yli 30 vuotta. Anatomisten levyjen lisäksi Acumedilta löytyy yläraajan murtumiin nauloja ja murtumakohtaisia ruuveja, kuten Dual-Trak.


xray ankle

Alaraajat

Alaraajan nilkan alueen erilaiset murtumat ovat yleisimpiä murtumia tapaturmien tai kaatumisten johdosta. Nilkan alueen murtumiin Acumed tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja, kuten anatomisia levyjä, perinteisiä 1/3 tubulaarilevyjä sekä kanyloituja ruuveja. Kaikki edellä mainitut implantit löytyvät samasta Ankle Plating 3 järjestelmästä. Korkean infektioriskin potilailla voidaan käyttää vaihtoehtoisesti muun muassa Fibula Rod järjestelmää sekä toisen sukupolven Fibula Nail järjestelmää pohjeluun murtumissa. Innovatiiviset tuotteet tarjoavat ammattilaisille monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja murtumien hoitoon.


xray

Muut

Murtumien ja fuusioiden hoidossa on yleisesti käytössä myös erilaiset ruuvit, k-piikit sekä luun muokkaus- ja talteenottovälineet. Acumedilta on saatavilla innovatiivisia tuotteita myös näihin edellä mainittuihin aihealueisiin. Acutrak kanyyliruuvi on markkinoiden ensimmäinen kokokierteinen kannaton kanyyliruuvi. Tension Band Pin eli silmukallinen k-piikki helpottaa muotoilunsa johdosta murtuman fiksoimista esimerkiksi olecranon-murtumissa. Luun muokkausta sekä talteenottamista varten voidaan myös käyttää toimenpidettä helpottavia tuotteita, kuten Bone Graft järjestelmää, joka mahdollistaa helpomman luun ottamisen hohkaluusta.