Meistä

SUMMED Finland on kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva vakavarainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1999. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Helsingissä ja Järvenpäässä. Olemme logistisesti hyvien kulkuyhteyksien päässä. Asiakkaitamme ovat yliopistolliset sairaalat, keskussairaalat, sekä yksityisen sektorin sairaalat.

Edustamme käsi- ja jalkakirurgian tuotteita, jotka auttavat leikkaavaa lääkäriä potilaan murtuneen luun fiksaatiossa operatiivisessa hoidossa, ja mahdollistavat hyvät tulokset luunmurtumien paranemiseen. Tuotteidemme luotettavuus helpottaa hoidon suunnittelussa ja näyttöön perustuva tutkimus tukee parhaimman mahdollisimman päätöksen tekemisessä yksittäisen potilaan hoidon toteuttamisessa.

Tarjoamme henkilökohtaista tuotetukea kaikissa tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Tuoteasiantuntijamme työskentelevät läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja saatte heiltä parhaan tuen tuotteisiin liittyen. Tuotetuki- ja koulutusasioissa voitte kääntyä myynti- ja markkinointipäälliköidemme puoleen. 

Yli 1000 järjestettyä tapahtumaa

Meillä on pitkä historia erilaisten koulutustapahtumien ja legendaaristen SUMMED-päivien järjestäjänä. Uskomme intohimoisesti jatkuvan tuotekoulutuksen tärkeyteen. Tahdomme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset valmiudet tuotteidemme käyttöön liittyen.

Lisäksi olemme osallistuneet yli 20 vuoden aikana aktiivisesti kansainvälisesti järjestettyihin kongresseihin ympäri maailmaa, jotta pysymme ajan tasalla viimeisimmistä innovaatioista ja parhaimmista tekniikoista.

Yhteistyökumppanit

Olemme tehneet yhteistyötä amerikkalaisen Acumed LLC:n kanssa jo vuodesta 2000 asti ja saavuttaneet Suomessa aseman luotettavana ja pitkäaikaisena yhteistyökumppanina. Päämiehemme Acumed LLC:n globaalin yritysfuusion myötä olemme myös OsteoMed ExtremiFix ruuvien virallinen maahantuoja yksinoikeudella 1.4.2021 lähtien.


Vastuullista liiketoimintaa

Liiketoimintamme perustuu vastuulliseen toimintaan. Tuoteturvallisuus ja tätä kautta potilaiden hyvinvointi kuuluvat päävelvollisuuksiimme. Yrityksemme vakavaraisuus luo lisäksi erinomaiset edellytykset muiden vastuullisuuden osa-alueiden toteuttamiselle.  

Koemme velvollisuutta toimia maapallon tulevaisuuden hyväksi ja pyrimme kehittämään uusia ratkaisuja ja ajattelutapoja kestävän kehityksen toteuttamiseen yritystoiminnassamme. Tämä näkyy muun muassa ympäristöystävällisten pakkausmateriaalien käyttämisessä, etäkokouskäytäntöjen suosimisena ja pyrkimyksissämme mahdollisimman hiilineutraaliin matkustamiseen. Yrityksenä otamme työntekijämme huomioon ja kannamme sosiaalista vastuuta tiimimme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä.