Vastuuvapaus

Tämä sivusto tarjoaa tietoa ortopedisesta hoidosta ja terveydenhuollon alan aiheista ammattilaisille tarkoitetussa kontekstissa. Kaikki sivustolla jaetut artikkelit perustuvat luotettaviin lähteisiin, kuten asiantuntijoiden ja lääkäreiden kirjoituksiin, ja ne on tarkoitettu vain opetus- ja tiedonvälitystarkoituksiin.

Vaikka pyrimme tarjoamaan tarkkoja ja ajantasaisia tietoja, emme voi taata täydellisyyttä tai virheettömyyttä. Sivustolla esitetyt näkökulmat ja suositukset eivät korvaa henkilökohtaista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Jokaisen yksilön tulisi hakea ammattilaisten neuvoja omasta terveydentilastaan ja hoitovaihtoehdoistaan.

Sivuston käyttäjät ovat itse vastuussa toimistaan ja päätöksistään, jotka perustuvat tämän sivuston tarjoamaan tietoon. Emme ota vastuuta mahdollisista vahingoista tai seuraamuksista, jotka aiheutuvat suoraan tai välillisesti tämän sivuston käytöstä tai sen sisällöstä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.